Reglamento

REGLAMENT

ONCOSWIMTGN - 1a Milla solidària

22 d’octubre de 2022 1. TRAVESSA

● La travessa solidària OncoswimTarragona és una travessa no competitiva de 1500 metres.

● Lloc: Platja de l’Arrabassada de Tarragona ● Mateix punt d’arribada i sortida.

● Temps límit de realització de la prova: 45 minuts.

● Cronometratge: manual

● Hora inici: 11:00h

● Hora concentració participants: de 09:00 a 10:30 al circuit per fer el marcatge de dorsals, bossa amb casquet i deixar objectes personals al guarda-roba.

● 10.45h Briefing

Avituallament

L’avituallament es donarà al finalitzar la prova.

Participants

● Obert a tots els nedadors i nedadores majors de 18 anys i els de 16 a 18 anys hauran de lliurar el full de consentiment informat del pare/mare o tutor conforme està d’acord que el menor participi a la prova.

● El consentiment informat es pot trobar a la web d’inscripcions d’Athetic Events i es lliurarà en el punt de lliurament de dorsals el mateix dia de la travessa.

● Tots els participants estan obligats a portar el casquet que es lliurarà el dia de la travessa.

● L’ús de neoprè és opcional.

● Cada participant es fa responsable del seu estat físic abans de començar la prova i accepta participar sota la seva responsabilitat. En casos de malaltia i/o discapacitat ha de comunicar-ho a l’organització, reservant-se el dret de permetre la participació del nedador o de la nedadora.

● Cada participant relleva de tota responsabilitat als organitzadors, qualsevol persona física o jurídica que participi en l'organització d'aquesta prova.

● El recorregut pot ser alterat si les condicions meteorològiques ho recomanen, arribant a la suspensió de la prova, sota decisió inapel·lable del Comitè Tècnic de Seguretat.

● La inscripció és personal i intransferible, doncs el fet d'inscriure's implica l'acceptació de les normes de seguretat de la prova.

● L'import de la inscripció no serà retornat sota cap concepte, incloent la suspensió de la travessia per mal temps o qualsevol altre factor de risc. En cas de pèrdua d'objectes personals dels participants, l’organització no se’n fa responsable.

2. INSCRIPCIONS I TERMINIS

● L'obertura d'inscripcions serà el 10 d’agost de 2022 i no s'admetran inscripcions el dia de la cursa.

● El tancament d'inscripcions serà diumenge 16 d’octubre de 2022 o quan s’arribi al total d’inscrits segons el reglament. ● L'organització limita la prova a 150 inscripcions, obrint una llista d'espera si es supera aquesta xifra.

● Els participants federats hauran d’indicar en el moment de la inscripció el número de federació.

● La inscripció de la travessa inclou el dret a participar, assegurança d’accidents, casquet, servei d’ambulància, guarda-roba, avituallament a la zona d'arribada i bossa del nedador/a amb obsequis.

Preu

Federats i no federats: 12 €

Dorsal 0 = 5 €

El procediment d'inscripció es realitzarà via online a la web d’Athletic Events on es realitzarà el pagament electrònic, seguint les instruccions donades. Omplir el formulari amb les dades següents:

● Nom i cognoms ● DNI/NIE/Passaport ● Correu electrònic ● Telèfon mòbil participant ● Telèfon d’altre contacte en cas d’emergència ● Data de naixement ● Club ● Núm. federació  ● Població.

Si la informació és correcta es publicarà la inscripció a la llista d'inscrits. Trobareu el procediment d'inscripció i la llista d'inscrits a la pàgina web d’Athletic Events.

El cronometratge serà manual i es penjarà a la pàgina web de l’esdeveniment, l’endemà al matí https://oncoswimtgn.wordpress.com/

Obsequis Bossa del nedador a tots els participants.

Sorteig de premis segons dorsal al finalitzar la travessa.

3. ORGANITZACIÓ • Associació d’Aigües Obertes l’Arrabassada XINA i Club Natació TÀRRACO • Coordina la prova ATHLETIC EVENTS

4. MESURES DE SEGURETAT

● S’ubicaran dues boies.

● En la primera boia es trobarà un caiac que desenvoluparà la tasca de guia de nedadors/es.

● Durant el recorregut hi haurà taules de salvament/guia, taules de pàdel surf i caiacs.

● En la segona boia de gir per tornar al punt de sortida s’ubicarà una embarcació a motor realitzant tasques de seguiment, rescat i evacuació.

● A terra s’ubicaran equips que facilitaran atenció en Primers Auxilis o trasllat al centre hospitalari (ambulància i personal TES).

Comitè Tècnic de Seguretat El Comitè Tècnic de Seguretat avaluarà les condicions climatològiques i de seguretat de la zona en el moment de realitzar-se la prova, així com les mesures de seguretat que envolten l'esdeveniment.

Protocol de Celebració: Cancel·lació de la travessa o flexibilitzar el circuit segons les circumstàncies associades al moment de dur-se a terme l'esdeveniment.

Protocol de celebració-cancel·lació de l'esdeveniment

El vent, la boira, l’estat de la mar i la temperatura de l'aigua són les 4 variables climatològiques principals a tenir en compte.

Considerarem també les previsions meteorològiques i la seva afectació en el transcurs de l'esdeveniment.

Les recomanacions i avisos de Protecció Civil són factors determinants i inapel·lables.

També es tindran en compte els mitjans de seguretat i pilotatge associats.Els factors, entre d'altres, seran el nombre de caiacs, la preparació dels caiaquistes, el nombre d'embarcacions i els mitjans de rescat i evacuació.

Obligació a no finalitzar la cursa

L'Organització es reserva el dret a obligar a finalitzar la prova a qualsevol dels participants per garantir la seva seguretat.

A continuació s’exposen alguns casos en els quals membres de l’organització posaran fi a l’aventura obligant a pujar als participants a una embarcació de suport:

- Empitjorament de les condicions climatològiques o de l'estat de la mar que posin en perill als participants de la travessia.

- Sempre que un nedador mostri senyals de fatiga extrema, deshidratació, hipotèrmia, ritme extremadament lent o qualsevol altre signe que impedeixi nedar amb normalitat al participant.

- Nedadors que no segueixin les indicacions de seguretat de l'organització, així com nedadors que estiguin per fora del límits de seguretat delimitats pel circuit lineal, caiacs, exposant-se als riscos del trànsit fluvial.

- Quan el nedador faci la senyal de socors, aixecant un o dos braços.

- Els voluntaris de les embarcacions vetllaran per la seguretat del nedadors i podran obligar qualsevol nedador a abandonar la prova per garantir la seva seguretat.

Assegurança :

L’organització disposarà d'una pòlissa d'assegurança de responsabilitat civil i una altra d'accidents, tal i com marca la legislació vigent, de manera que tots els participants estaran coberts.

5. DADES PERSONALS

En compliment de l’establert en la llei orgànica de 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, LOPD i la llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l'organització informa, i vostè accepta que:

Totes les dades de caràcter personals facilitades per vostè mitjançant els formularis de recollida de dades a la pàgina són incorporades a un fitxer automàtic de caràcter personal del qual n’és responsable l’organització.

L’objectiu de la creació d’aquest fitxer, que és tractat de forma confidencial és:

● Administrar la seva participació a l' esdeveniment.

● Gestionar la informació procedent de la prova, especialment temps, fotografies i vídeos

● Realitzar el control estadístic dels participants amb la finalitat de retro alimentar la organització de la prova i aplicar els canvis necessaris per a millorar la cursa.

● Promocionar o fer publicitat de les activitats, serveis i articles que ofereixin les entitats col·laboradores de la prova, així com els patrocinadors de l'esdeveniment.

● Amb el seu consentiment al procés d’inscripció i al formulari corresponent, vostè autoritza de forma expressa la cessió de les seves dades personals sol·licitades amb les finalitats abans esmentades a favor d’Athletic Events.

● En qualsevol cas, vostè pot revocar en qualsevol moment el consentiment donat i executar el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició comunicant-ho a la Atheltic Events trucant al 977.24.42.90

Autorització d'ús d'imatges

Donat que el dret a la pròpia imatge està reconegut en l’article 18.1 de la Constitució i regulat per la llei 5/1982 de 5 de Maig, sobre el Dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, Athletic Events demana consentiment als esportistes per poder publicar fotografies on apareguin els esportistes, on aquests i aquestes siguin clarament identificables. Així mateix, també es demana consentiment per poder publicar fotografies a la pàgina web de l’esdeveniment (https://oncoswimtgn.wordpress.com/) així com a la pàgina d’Instagram (@oncoswimtgn).

Els esportistes acceptem amb la formalització de la inscripció a l'esdeveniment que la imatge seva podrà aparèixer en fotografies o filmacions realitzades en les activitats organitzades per Athletic Events, incloses dins la OncoSwimTGN, 1a Milla Solidària, en:

● Pàgines web

● Filmacions destinades a difusió pública

● Fotografies per a revistes o publicacions

● Presentacions digitals

Llistes d'espera :

Una vegada s'hagi arribat al límit de participants de la prova corresponent, l’organització obrirà una llista d'espera amb els participants que s'hagin quedat fora de l'esdeveniment.

L’organització resoldrà en un termini de 72 hores posteriors al tancament de les inscripcions la participació o no dels participants en espera sota estricte ordre d'inscripció

Si vols obtenir més informació: https://oncoswimtgn.wordpress.com/

Segueix-nos a : Instagram: @oncoswimtgn

Si tens dubtes, escriu a: oncoswimtarragona@gmail.com

AGOST DE 2022