Reglamento

                REGLAMENT

1.- La 17a cursa BBVA Sant Silvestre es celebrarà el proper 31 de desembre de 2021 amb tret de sortida a les 17:15 h des de la Llotja de Pescadors de Tarragona situada al barri del Serrallo.

2.- En aquesta edició la participació màxima serà de 1.500 corredors i corredores i la inscripció es tancarà en assolir aquesta xifra.

3.- La recollida de dorsals i obsequi es farà al Mercat Central els  dies 29 i 30 de desembre de 10:00 h a 18:00 h i el dia 31 de desembre de 10:00 h a 13:00 h. No es donarà cap dorsal ni obsequi en el lloc de sortida de la cursa.

4.- Els participants de la Sang Silvestre obtindran un codi per fer la inscripció gratuïta a la 17a BBVASantSilvestre 2021 s'han d'inscriure abans que s'arribi als 1.500 participants. Un cop arribem a les 1.500 participants, es tancaran les inscripcions perdent tots els drets.

5.- ÉS obligatori l'us de la mascareta abans de la sortida i a l'arribada, no es permetrà a ningú accedir al calaix de sortida ( ni prendre la sortida) sense ella. Un cop començada com al llarg del recorregut. El corredor/a l'aurà de conservar i posar-se-la a l'arribada.

 6.- En cas de fer-se la sortida per calaixos per motius de seguretat, la Classificació passarà a ser individual.

7.- És obligatori córrer amb el dorsal ben visible a la part davantera.

8.- En cap moment es podrà sobrepassar la comitiva que encapçala la cursa.

9.- Els menors i acompanyants es situaran, per mesures de seguretat darrera del tot.

10.- Les indicacions del personal de l'organització han de ser respectades en tot moment.

11.- Hi haurà servei de guarda-roba. L'organització de la cursa no es fa responsable dels objectes de valor dipositats.

12.- TROFEUS I VALS pels tres primers classificats - dona i home - ( 75€, 50€, 40€ ) i per les sis primeres sòcies i socis ( 75€, 50€, 40€, 30€ i 25€ ) de Tarragona Fondistes que corrin amb l'equipació oficial i estiguin al corrent de pagament.

13.- PREMI al primer classificat -dona i home- de l'equip BBVA.

14.- PREMI d'un PERNIL al grup més nombrós de corredors amb la mateixa disfressa i un altre al grup amb la disfressa més original. Premi no acumulable.

  • Els grups han d'estar formats per un mínim de 10 corredors.
  • És obligatori que els corredors disfressats portin el dorsal al davant per fer el recompte. Els corredors disfressats que no portin dorsal no poden participar ni a la cursa ni optar als premis col·lectius.
  • Tots els membres dels grups disfressats hauran de fer tot el recorregut de la cursa.

15.- Els inscrits manifesten que es troben físicament per a disputar corrent la prova i que hi participen sota la seva responsabilitat.

16.- L'organització declina tota responsabilitat sobre qualsevol dany o desperfecte que els participants puguin ocasionar abans, durant i després d'efectuar-se la  cursa, causar-se ells mateixos o derivar d'ells a tercers.

17.- La Cursa BBVA Sant Silvestre és una prova exclusivament atlètica. Per motius de seguretat no es pot fer el recorregut caminant, en bicicleta, patins, patinets, ni la pràctica de canicross.

18.- Els inscrits accepten les recomanacions i normes anterior. Qualsevol dubte o situació no reflectida anteriorment es resoldrà seguint les indicacions de l'organització.

19.- Els participants autoritzen l'ús de les imatges enregistrades i dels correus electrònics per a comunicar els esdeveniments organitzats pel Club Esportiu Tarragona Fondistes.

20.- Qualsevol reclamació es farà per escrit i amb un dipòsit de 30€. En cas de ser acceptada es tornarà el dipòsit. La decisió de l'organització serà innapel·lable.

21.- En cas de no celebrar-se la cursa es lliurarà la bossa regal però no es retornarà l'import de la inscripció. Si l'organització considera que per algun motiu la celebració de l'activitat posa em risc la seguretat o la integritat física dels participants, es podrà ajornar o suspendre l'activitat. En aquest cas, no es procedirà a la devolució de l'import.

22.- Els premis del sorteig només es podran recollir únicament el dia de la prova.

23.- POLÍTICA ANUL·LACIONS inscripcions. L'organització no garanteix la devolució de l'import de la inscripció una vegada efectuada.

24.- PROTOCOLS D'ACTUACIÓ CONTRA LA COVID-19. 

  • Les persones diagnosticades o malaltes per CO VID19, que no hagin superat  la malaltia o sense alta mèdica no podran participar en l'esdeveniment esportiu sigui quina sigui la seva funció.
  • L'organització designarà un responsable de seguretat o coordinador per poder fer complir les recomanacions descrites en aquest document.
  • TOTS ELS PARTICIPANTS HAN D'ANAR AMB LA MASCARETA EN EL MOMENT DE LA SORTIDA I FINS DESPRÉS DE SORTIR.
  • Es recomana portar la mascareta sempre que no es pugui mantenir una distància de seguretat.
  • Depenent de la situació sanitària en relació al COVID-19 serà obligatori la presentació de la declaració responsable dels participants.