4a MILLA URBANA CAMBRILS 2023

Comunicat oficial de l’organització:

Comunicat oficial de l’organització:

Des del club Montepenarubia Costa Daurada us informem que ens veiem en l’obligació de SUSPENDRE la 4a Milla urbana de Cambrils prevista per aquest dissabte 2 de setembre a partir de la 19 hores.

La previsió meteorològica a aquestes hores és de risc per a les persones participants i voluntàries a causa de possibles pluges fortes i tempesta elèctrica. Com organitzadors de la prova esportiva solidària, primer sou els i les participants i volem un esdeveniment segur i per això hem hagut de prendre aquesta trista decisió.

A la pàgina web www.athleticevents.net podreu consultar aquest comunicat.

Tanmateix, us anunciem que hem la nova edició se celebrarà el dissabte 25 de maig de 2024, amb el mateix format i horaris. Fins aleshores, es mantindrà tot l’import recaptat fins al moment.

Un cop més, us demanem disculpes per la cancel·lació de l’esdeveniment i les molèsties ocasiones, però les circumstàncies ens obliguen. Desitgem que el 2024 ens porti una jornada meravellosa de sol el 25 de maig i puguem gaudir tots de la Milla urbana de Cambrils.

Les persones participants podeu triar una de les següents opcions en relació amb la vostra inscripció:

  1. Mantenir la inscripció a la prova per la següent edició. En aquest cas, no cal comunicar la decisió per correu electrònic ni per xarxes socials. Us recordem que el 100% de l’import de la inscripció és un donatiu per a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona en la lluita contra el càncer infantil.

 

  1. Sol·licitar la devolució de l’import de la inscripció per correu electrònic a info.athleticevents@gmail.com fins al 30 de setembre de 2023 amb nom i cognoms de la persona inscrita.

Gràcies per la vostra comprensió.

Salutacions,

Club Montepenarubia Costa Daurada

Pels Valents Cambrils.

Organitza :  l'Entitat Esportiva sense ànim de lucre Club Montepenarubia Costa Daurada i Esports Cambrils. 

Facebook C. Montepenarubia : https://www.facebook.com/Club-Montepenarubia-Costa-Daurada-2257463477870864

 

Modalidades:

CURSES INFANTILS - MILLA URBANA CAMBRILS

Número de inscritos: 36

MILLA ABSOLUTA FEMENINA - CAMBRILS 2023

Número de inscritos: 57

MILLA ABSOLUTA MASCULINA - CAMBRILS 2023

Número de inscritos: 67

3 € DONATIU - MILLA CAMBRILS

5 € DONATIU - MILLA CAMBRILS

10 € DONATIU - MILLA CAMBRILS