Reglament

REGLAMENT:

A l’objecte de garantir la seguretat de tots els participants, i convertir aquest Passeig per Tarragona en una festa participativa i agradable haureu de complir les normes exposades en aquest reglament, que són les següents:

 1. El Club Excursionista Torredembarra és l’organitzador d’aquesta caminada, amb el suport de les diverses Regidores de l’Ajuntament de Torredembarra i les diferents entitats col·laboradores.
 2. Podran participar totes les persones majors de 16 anys i menors acompanyats dels pares o tutors.
 3. Per raons d’organització, les places estan limitades a 250 participants.
 4. La participació a la caminada serà responsabilitat del caminador i els participants assumeixen els riscs de la mateixa. L’organització declina qualsevol responsabilitat per danys que aquestos puguin ocasionar, a ells mateixos o a tercers.
 5. No es permet portar animals domèstics.
 6. Els participants hauran d’estar en possessió de la llicència Federativa “A”, o llicència temporal per aquesta activitat (la tramitarà l’organització).
 7. La caminada té un recorregut total de 14,6 Km. i un desnivell acumulat de 100 m.
 1. El recorregut de la marxa estarà degudament senyalitzat amb cinta vermella i blanca.
 2. Es farà un grup al final amb guies del club que podreu identificar amb camisetes verd fosforescent i peto, igualment es faran grups naturals en funció del ritme de cadascú. Però en cap cas es podrà avançar al primer guia que obrirà la caminada.
 3.  Es recomana portar un calçat esportiu còmode, una llum tipus “frontal” o una llanterna així com roba còmoda per caminar.
 4. L’organització es reserva el dret de modificar qualsevol punt d’aquest reglament, els horaris previstos o suspendre-la en cas de forta pluja en el moment de la sortida.
 5. Al llarg de la caminada hi haurà assistència sanitària.
 6. Els participants hauran de respectar, en tot moment, l’entorn natural..
 7. La concentració es farà al col·legi l’Antina a les 20,00 h del dissabte dia 22 d’Agost.
 8. A les 20,30 h. se sortirà amb autobús fins a la platja de l’Arrabassada.
 9. A les 21 h. començarem a caminar cap a Torredembarra.
 10. El sopar serà al passeig de La Mora.
 11. El final de la caminada serà a Can Bofill al final del passeig marítim, on gaudirem d’un avituallament de coca i cava.
 12. Les inscripcions tindran un preu únic de 15€ per a tots els assistents.
 13. Les inscripcions es realitzaran: A través de la plana web d’Atlethic Events, personalment a Bikila, etc personalment en metàl·lic de 18h a 20h els divendres a l’avinguda Garrofers nº8C Can Llobet o a través de la plana web del clubhttp://excursionismetorredembarra.com
 14. En cap cas es retornaran els imports de la inscripció.
 1. Per a més informació envieu correu electrònic al club, excursionista@outlook.com
 2. El fet de participar en la caminada implica l’acceptació d’aquesta normativa.