GRIU FESTIVAL - SANTA TECLA TARRAGONA


VENDA de TIQUETS  des de les 22:45 h. al PALAU FIRAL. 

GRIU FESTIVAL       15-09   a les 23:00 h.

El 15 de setembre t’esperem al Griu Festival per donar la benvinguda a Santa Tecla 2018 amb una festa de la mà de grans DJs i la millor música des dels anys 80 fins a l’actualitat! Vine i gaudeix ballant els hits del dance, funk, house, techno i molts més estils que punxaran André Vicenzzo, Leena, Alex in Black i Jordi Carreras. Compra ja la teva entrada anticipada, amb una consumició gratuïta, i viu una nit inoblidable amb aquest gran esdeveniment que acollirà el Palau Firal i de Congressos de Tarragona a partir de les 23.00 h. del 15-09 i fins les 3.00 h. del 16-09  de la matinada. “Santa Tecla gloriosa, què tenim el 15 a la nit? El Griu Festival per a tots els tarragonins!”  

Preu entrada anticipada : 8 €.  L’entrada, personal i intransferible, inclou una consumició gratuïta (aigua, refresc, cervesa o combinat).

Preu entrada el dia 15-09 : 10 € amb 1 consumició gratuïta.

Normativa menors amb 16 i 17 anys : només podran accedir al recinte acompanyats del pare, mare o tutor legal presentant a la porta del recinte els respectius DNI i l’autorització d’accés de menors degudament signada ( la autorització se enviarà per mail als inscrits de 16 i 17 anys ) . Ambdós hauran de comprar l’entrada de l’esdeveniment i accediran al recinte de manera conjunta. No es permetrà la venda ni el subministrament de begudes alcohòliques de cap mena a menors de 18 anys.

Obligatori presentar el dni per entrar al recinte. 

Organitza: El Griu de Tarragona i l’Associació de Veïnes i Veïns de la Vall de l’Arrabassada i Músics.

Col·labora : Ajuntament de Tarragona  i Athletic Events.

Modalidades:

GRIU FESTIVAL - SANTA TECLA TARRAGONA

Tancament venda anticipada : 15-09 a les 12:00 h.